10 april 2024

Afscheid Chris Tol en Areke Pellikaan

Na jaren van toegewijde inzet en onvermoeibare betrokkenheid hebben wij afscheid genomen van twee zeer gewaardeerde leden van de Stichting Bedrijfsbeveiliging Hardinxveld-Giessendam - SBBHG: Chris Tol en Areke Pellikaan.

Chris was sinds 1996 betrokken bij de stichting, als specialist in beveiliging. Areke volgde hem een jaar later, als secretaresse.

Expertise
Chris Tol was één van de oprichters van onze stichting. Als voormalig lid van de politie heeft Chris zich met hart en ziel ingezet voor de veiligheid van ons bedrijventerrein. Zijn expertise en toewijding waren van grote waarde. Van het opzetten van projecten, tot het invoeren van het Keurmerk Veilig Ondernemen: Chris verzorgde het!

Scherp oog
Naast Chris nemen we ook afscheid van Areke Pellikaan, die al sinds 1997 een onmisbare rol vervulde als secretaresse van onze stichting. Met haar scherpe oog voor detail en haar ongeëvenaarde snelheid was Areke een essentiële schakel in onze dagelijkse activiteiten.

Hecht team
Samen met Chris vormde zij een hecht team, waarbij zij naast de facturering en administratieve taken, ook de nieuwsbrieven verzorgde en vergaderingen bijwoonde om belangrijke protocollen en verslagen op te stellen. Het is dankzij hun inzet dat onze stichting de belangen van ondernemers goed kon behartigen.

Chapeau!
Tijdens een gezellige bijeenkomst aan boord van het historische Veerdienst 3, hebben we met het bestuur afscheid genomen van Chris en Areke. Onder het genot van een uitgebreid buffet en mooie woorden van voorzitter en burgemeester Dirk Heijkoop, hebben we hen bedankt voor hun bijdrage aan onze stichting. Als blijvende herinnering ontvingen zij een prachtig beeldje: een man die als chapeau zijn hoed afneemt!

Inzet en toewijding
Namens het bestuur van de Stichting Bedrijfsbeveiliging Hardinxveld-Giessendam en alle ondernemers, bedanken wij Chris Tol en Areke Pellikaan van harte voor hun jarenlange inzet en toewijding. Wij wensen hen het allerbeste toe en koesteren hun waardevolle bijdrage.

Heeft u een goed plan voor uw gebied? Dien uw aanvraag in

Het Ondernemersfonds ontvangt graag goede initiatieven die voldoen aan de doelstelling van het Ondernemersfonds.