11376

24 oktober 2023

Interessante bijeenkomst Mobiliteitsupdate Drechtsteden

Op donderdag 2 november organiseert Zuid-Holland Bereikbaar een interessante bijeenkomst. Ondernemers krijgen die avond meer informatie over de geplande onderhoudsprojecten in de regio en gaan met elkaar in gesprek over mogelijke oplossingen. 

Meld je aan voor de Mobiliteitsupdate Drechtsteden:
Binnenkort komt de eerste 'mobiliteitsupdate' uit. Zo'n 4 tot 6 keer per jaar gaan wij deze vanuit Smart Delta Drechtsteden versturen. Een update om bedrijvencontactfunctionarissen, beleidsadviseur, bestuurders, maar ook bedrijven meer mee te nemen in wat er speelt in de regio op het gebied van mobiliteit. Zorg dat je de update niet mist en vul hier direct je naam en mailadres in: https://laposta.nl/f/ssvrzedzns1n

Communicatie Smart Delta Drechtsteden:
Wie zijn wij? We zijn beide werkzaam bij het team communicatie van Smart Delta Drechtsteden. Daar zetten wij ons onder andere in voor het thema 'mobiliteit'. We hebben regelmatig overleg met bijvoorbeeld Rijkswaterstraat of Zuid-Holland Bereikbaar over de werkzaamheden/afsluitingen in de regio. Belangrijke informatie delen wij vanuit Smart Delta met de lokale gemeenten. Daarnaast kijken we op welke manier wij de lokale gemeenten nog meer kunnen faciliteren rondom het thema mobiliteit. Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanleveren van belangrijke content voor inwoners, ondernemers of het ontwikkelen van campagnes. Daarbij betrekken we uiteraard ook onze lokale communicatiecollega's.

Meer weten of tips?
Wil je meer weten of heb je een tip voor ons? Ken je bijvoorbeeld een ondernemer die goed bezig is met mobiliteit? Laat het ons weten, inspirerende verhalen om te delen zijn altijd welkom!
Je kunt ons bereiken via: mobiliteit@drechtsteden.nl of via de mail + telefoonnummers 

Hartelijke groet,

Anouk Nuijs & Moniek van Herk
Communicatie Smart Delta Drechtsteden
a.nuijs@drechtsteden.nl / m.van.herk@drechtsteden.nl
06-39345498 / 06-12458378

Heeft u een goed plan voor uw gebied? Dien uw aanvraag in

Het Ondernemersfonds ontvangt graag goede initiatieven die voldoen aan de doelstelling van het Ondernemersfonds.