Images

18 september 2023

Lampionnenoptocht door Boven-Hardinxveld

Vrijdag 6 oktober start om 18.30 uur vanaf het schoolplein bij de Merwedeschool een lampionnenoptocht door Boven-Hardinxveld. Een initiatief van het Ondernemersfonds Hardinxveld-Giessendam om verbinding en gezelligheid te optimaliseren

De tocht is ongeveer 3 kilometer lang en wordt begeleid door EMS zodat er achter de muziek aan gelopen kan worden. 

De route gaat langs de Tiendweg, Marijkestraat, Nassaustraat, Rivierdijk en Koningin Wilhelminalaan weer terug. Ze passeren De Lange Wei in het donker zodat de bewoners de optocht goed kunnen zien. Om ongeveer 19.30 uur is het eindpunt op het schoolplein weer bereikt. De kinderen van de basisscholen Regenboog en Merwede en de PSZ en KDV de Kleine Wei, De Ukkepuk en de Bloementuin hebben zelf een lampion geknutseld. De stokjes met lampjes zijn gesponsord door het Ondernemersfonds en geleverd door de Meiden van de Buurt. 

Ook meelopen? Haal dan een stokje op bij Meiden in de Buurt op de Buurt 61 of in Beneden-Hardinxveld op Buitendams 156. Het plan is om dit een jaarlijkse terugkerende activiteit te laten worden, het ene jaar in Boven- en het jaar erop in Beneden-Hardinxveld.

https://www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl/lokaal/overig/960388/lampionnenoptocht-door-boven-hardinxveld-

1

Heeft u een goed plan voor uw gebied? Dien uw aanvraag in

Het Ondernemersfonds ontvangt graag goede initiatieven die voldoen aan de doelstelling van het Ondernemersfonds.