Grand slam 2

10 april 2024

Ondernemers Grand Slam

Op donderdagavond 16 mei 2024 organiseert LTC de Merwede in samenwerking met het Ondernemersfonds Hardinxveld-Giessendam de ‘Ondernemers Grand Slam’. 

Tijdens dit evenement gaan in Hardinxveld gevestigde ondernemers met elkaar de sportieve strijd aan. We spelen een dubbeltoernooi, waarbij ieder koppel meerdere wedstrijden zal spelen. Voor degenen die nog niet zo vaak getennist hebben is het bovendien mogelijk om mee te doen aan een tennisclinic gegeven door tennisschool Bas Tennis Academy (Bas-TA). Naast het sportieve element, hopen we uiteraard vooral ook op een gezellige avond. Voor alle tennissers wordt daarom een heerlijk buffet verzorgd door Cuisine Compleet. Uiteraard is er tussen de wedstrijden door (en na afloop) voldoende gelegenheid om kennis te maken en/of bij te praten met andere ondernemers.

Deelname aan het buffet, de tennisclinic en het dubbeltoernooi is gratis. Meld je daarom snel aan via sponsoring@ltcdemerwede.nl. Meer informatie vinden jullie op de flyer. Bij vragen kunnen jullie contact opnemen met het hiervoor genoemde e-mailadres. Tot 16 mei!

Heeft u een goed plan voor uw gebied? Dien uw aanvraag in

Het Ondernemersfonds ontvangt graag goede initiatieven die voldoen aan de doelstelling van het Ondernemersfonds.