Partner

Alert Security

Alert Secutiy uit Sliedrecht verzorgt de collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen van Hardinxveld-Giessendam.

Collectieve beveiliging Hardinxveld-Giessendam

Bij Alert geloven we: beveiligen is goed, voorkomen is beter. Onze collectieve beveiliging sluit naadloos aan bij deze proactieve manier van beveiligen. Zo zijn we  preventief aanwezig en controleren wij zorgvuldig op de bedrijventerreinen De Peulen, Langeveer, Nieuweweg, Rivierdijk en Boven-Hardinxveld.  Ons duidelijk herkenbare mobiele surveillance-eenheid heeft een preventieve werking op criminelen. Collectieve beveiliging voorkomt zelfs voor 70% tot 80% aan schade! 

De geavanceerde camerasystemen met intelligente koppelingen missen hun uitwerking niet en stuurt onze surveillance-eenheid direct en gericht aan. Naast deze controlerende taak is de combinatie met onze repressieve diensten zoals alarmopvolging, heel efficiënt uit te voeren. Door onze aanwezigheid is de gemiddelde aanrijtijd op een alarmmelding veel korter. Onze contacten met de politie zijn uitstekend waardoor wij goed geïnformeerd zijn over de plaatselijke situatie.

Alert als totaalbeveiliger

De inzet van Alert beperkt zich in Hardinxveld-Giessendam niet tot het rijden van collectieve surveillanceronden. Wij kunnen en doen meer dan dat. Zo verzorgen en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met, mobiele surveillance en brand-, open- en sluitronden, en portier- en receptiediensten. Ook cameraverificatie waarbij beelden worden gemonitord en beoordeeld door onze operators  in en rondom uw bedrijfspand behoort tot de mogelijkheid.  

Via onze alarmcentrales bieden wij een breed scala aan oplossingen aan, in alle domeinen. Van inbraaksignalering tot brandveiligheid en camerabewaking tot telefoonservicediensten. Veel ondernemers hebben hun alarmsysteem inmiddels aangesloten bij onze alarmcentrale. Hierdoor ontstaat inzicht en overzicht en is er geen afstemmingsverlies meer tussen onze alarmcentrale operators en mobiel surveillanten. Deze lijn zetten we graag door, wij komen dan ook graag met u in contact om uw risico’s en behoeften in kaart te brengen.

Bezoek website

Heeft u een goed plan voor uw gebied? Dien uw aanvraag in

Het Ondernemersfonds ontvangt graag goede initiatieven die voldoen aan de doelstelling van het Ondernemersfonds.